Bäst frisör Kristianstad 2023

Letar du efter den bästa frisören i Kristianstad? Då har du kommit till rätt plats! I den här artikeln kommer vi att titta närmare på de frisörer som har utmärkt sig i Kristianstad och som erbjuder enastående tjänster när det kommer till hårstyling och skönhetsvård.

Oavsett om du behöver klippa eller färga håret, så kommer du att hitta all information du behöver i denna omfattande guide. Här är några av de bästa frisörerna i Kristianstad.

Salong Tova

Salong Tova, ett etablerat namn i Kristianstad sedan dess start år 2004, har skapat en unik och lyxig plats för klippning och skönhetsvård som är svår att matcha. Denna salong fokuserar på kvalitet och engagemang för att hjälpa sina kunder att se och känna sig sitt allra bästa.

Salong Tova erbjuder flera olika behandlingar som du kan välja mellan. Några av de behandlingar de erbjuder är lyxbehandling, skäggklippning och permanenta håret.

För de som är ute efter en förvandling av sitt hår, erbjuder Salong Tova även hårförlängning och färgning. Deras professionella stylister hjälper dig också mer än gärna med att skapa och ta fram eleganta och trendiga frisyrer som är skräddarsydda för att passa just din personliga stil och smak.

Frisör & Co

Med en stor uppsättning behandlingar och ett engagerat team bestående av fem frisörer, har Frisör & Co snabbt blivit en av stadens mest populära salonger.

Denna välrenommerade frisörsalong erbjuder en rad olika behandlingar som tillgodoser dina skönhetsbehov. Oavsett om du är ute efter färgförändring på ditt hår, hårförlängning, eller färgning av fransar och bryn, så har Frisör & Co kompetensen och erfarenheten för att uppfylla dina önskemål.

Förutom att erbjuda specialiserade skönhetsbehandlingar, erbjuder de även vanlig klippning av hög kvalité. Teamet på Frisör & Co är välutbildade och uppmärksamma på de senaste trenderna inom hårvård och skönhet, vilket säkerställer att du alltid får en bra upplevelse varje gång du besöker dem.

Frisör Xclusive Kristianstad

Frisör Xclusive Kristianstad är den ultimata destinationen för alla dina hår- och skäggbehov. Deras team av specialister är mästare inom dessa områden och erbjuder en exklusiv upplevelse när det kommer till hårbehandling i Kristianstad.

För männen som värdesätter en vältrimmad och välvårdad skäggstil, är Frisör Xclusive Kristianstad ett bra val. De är specialiserade på att forma och vårda skägget på bästa sätt för att framhäver din personliga stil. Oavsett om du föredrar en rakborstning, trimning eller en unik skäggdesign, så kan du lita på att Frisör Xclusive Kristianstad kommer göra ett bra jobb.

Frank & Friends

Frank & Friends är ett etablerat namn inom frisörscenen i Kristianstad. Med en erfaren och passionerad personal som består av fyra välutbildade frisörer, har de skapat en plats där skönhet och stil möts på ett professionellt sätt.

Hos Frank & Friends kan du förvänta dig en upplevelse som uppfyller dina specifika behov och önskemål. De erbjuder en rad olika behandlingar som inkluderar klassisk klippning, plockning av ögonbryn, permanentning av håret, tvätt och fön.

Frank & Friends är mer än bara en frisörsalong – det är en plats där du kan känna dig välkommen och omhändertagen. Oavsett om du är ute efter en förändring i utseendet eller bara vill vårda din nuvarande stil, kan du lita på att Frank & Friends levererar.

Gyllene Saxen

Gyllene Saxen är din pålitliga salong när det gäller hårstyling och skönhet i Kristianstad. Med åren av erfarenhet har de etablerat sig som en frisörsalong som förstår konsten att skapa vacker och personlig styling för både män, kvinnor och barn.

Oavsett om du är ute efter en vanlig klippning för att fräscha upp din look eller vill testa någon annan skönhetsbehandling, är Gyllene Saxen platsen att besöka. Deras skickliga frisörer tar sig tid att förstå dina önskemål och din personliga stil, vilket säkerställer att du lämnar salongen med en frisyr som passar dig perfekt.

För de som vill experimentera med färg och förlängningar, erbjuder Gyllene Saxen också en mängd olika alternativ. Från slingor och hårförlängningar till skäggklippning, har de expertisen och produkterna för att skapa precis den look du önskar.

Ateljé Håret Kristianstad

Ateljé Håret Kristianstad har varit en pålitlig destination för hårstyling i nästan 40 år. Under åren har de inte bara byggt en stark närvaro i Kristianstad utan har också vunnit förtroendet hos sina kunder genom att erbjuda enastående tjänster och en välkomnande atmosfär.

Deras team består av 5 tjejer som alla är i olika åldrar, som har en bred kompetens och kreativitet vilket gör att de kan uppfylla en mängd olika kundönskemål. De erbjuder ett flertal olika behandlingar som klippning, färgning, slingor och mycket mer.

Ateljé Håret Kristianstad sätter alltid kunden i centrum. Deras hängivenhet till att skapa en välkomnande och bekväm atmosfär i salongen gör att du känner dig som en del av deras gemenskap. De förstår att varje kund är unik och strävar alltid efter att förstå dina specifika behov och önskemål för att kunna skapa den perfekta hårstilen för dig.

Studio 33

Studio 33 i Kristianstad är en frisörsalong som erbjuder en stor uppsättning behandlingar för att ta hand om ditt hår och din skönhet. Med ett engagerat team som alltid strävar efter att leverera kvalitet och stil, har Studio 33 blivit en favoritdestination för alla som söker professionell hår- och skönhetsvård i Kristianstad.

När det gäller hårbehandlingar har Studio 33 allt du behöver för att skapa den perfekta frisyren. Oavsett om du vill ha en snygg klippning som följer de senaste trenderna eller färga om håret för att ge dig en helt ny look, så kan deras kreativa frisörer göra det möjligt.