Elgiganten Kristianstad – öppettider, adress, rea

Söker du information om Elgiganten Kristianstad? Då har du kommit till rätt ställe! I denna artikel kommer vi att utforska allt du behöver veta om Elgiganten i Kristianstad, inklusive deras öppettider, adress, pågående rea och hur du kan komma i kontakt med deras kundtjänst.

Elgiganten är en välkänd elektronikkedja som erbjuder ett brett utbud av produkter, och om du är i Kristianstad-området och letar efter elektronik eller hemelektronik, kan du dra nytta av den här guiden för att göra din shoppingupplevelse så smidig som möjligt.

Elgiganten Kristianstad öppettider

Om du planerar att besöka Elgiganten i Kristianstad och vill vara säker på att du kommer när de är öppna, så är här informationen du behöver om deras öppettider:

Måndag: 10:00–19:00

Tisdag: 10:00–19:00

Onsdag: 10:00–19:00

Torsdag: 10:00–19:00

Fredag: 10:00–19:00

Lördag: 10:00–17:00

Söndag: 10:00–17:00

Elgiganten Kristianstad adress

Du hittar Elgiganten i Kristianstad på följande adress:

Herr Ivars väg 2

291 59 Kristianstad

Elgiganten Kristianstad rea

Som en ledande elektronikkedja erbjuder Elgiganten självklart rea på sina produkter från tid till annan. Detta innebär att du har möjlighet att spara pengar på en mängd olika produkter, inklusive hemelektronik, vitvaror, datorer och mycket mer.

För att få den senaste informationen om vilka produkter som för tillfället är tillgängliga till rabatterade priser, rekommenderar vi att du besöker Elgigantens varuhus i Kristianstad eller klickar dig in på deras hemsida. Där kan du utforska deras aktuella rea-erbjudanden och hitta de bästa priserna på de produkter du är intresserad av. Elgiganten uppdaterar regelbundet sina rea-erbjudanden, så det är alltid värt att hålla ett öga på deras senaste kampanjer.

Hur kommer man i kontakt med Elgiganten Kristianstad?

Har du frågor, behöver hjälp eller vill få mer information kan du alltid kontakta Elgiganten Kristianstad kundtjänst.

Besök deras Varuhus – Du kan alltid besöka Elgiganten i Kristianstad personligen på adressen Herr Ivars väg 2, 291 59 Kristianstad. Där kan du träffa deras kunniga personal och utforska deras sortiment.

Telefon – Om du föredrar att prata direkt med någon på Elgiganten, kan du ringa deras kundtjänst.

Telefonnumret: 077-111 51 15