Badriket Kristianstad – öppettider, adress, pris

Kristianstads invånare och besökare har länge haft förmånen att njuta av Badriket, en av stadens mest älskade destinationer för avkoppling och nöje. Här kan du inte bara bada, utan även ta del av en mängd andra aktiviteter som denna anläggning har att erbjuda.

Här kommer vi att utforska om Badriket Kristianstad i detalj, inklusive dess öppettider, adress och pris, samt möjligheten att njuta av en god måltid i en av badhusets restauranger. Låt oss ta en närmare titt på allt som Badriket har att erbjuda och hur du kan planera ditt besök på bästa sätt.

Badriket Kristianstad restaurang

Badriket Kristianstad är inte riktigt som ett vanligt badhus, då de även erbjuder olika restauranger som man kan ta del av. Det finns nämligen tre olika restauranger att välja på, och dessa restaurangerna drivs alla av Clubhouse, som också driver bland annat Arenarestaurangen och Skepparlövs golfkrog.

Restaurangerna är utplacerade på olika platser i badhuset, och har ett varierat utbud som skall passa alla olika målgrupper som besöker badriket Kristianstad.    

Deras öppettider

Badriket Kristianstad öppettider skiljer sig beroende på vilket nöje du söker! Det är uppdelat i tre olika typer av simning och dess öppettider ser ut på följande vis:

Motionssim

Måndag-fredag 06:00-21:00

Lördag-söndag 08:00-18:00

Vattenlandet

Måndag-fredag 10:00-20:00

Lördag-söndag 09:00-18:00

Relaxen

Måndag-torsdag 09:00-21:00

Fredag 09:00-22:00

Lördag 09:00-21

Söndag 09:00-18:00

Badriket Kristianstad priser

På Badriket Kristianstad är priserna överlag väldigt förmånliga och prisvärda. Prissättningen på Badriket varierar dock beroende på vilken typ av simning och upplevelse du är ute efter. Anläggningen erbjuder ett brett utbud av entréalternativ som passar olika behov och plånböcker.

Det är viktigt att notera att Badriket Kristianstad strävar efter att erbjuda överkomliga priser för att göra simning och nöje tillgängligt för alla. Detta gör Badriket till en populär destination för familjer, vänner och enskilda besökare som alla kan njuta av en dag i detta underbara badparadis utan att behöva spräcka plånboken.

Badriket Kristianstad Adress

Du hittar Badriket Kristianstad på följande adress:

Stridsvagnsvägen 16

291 39 Kristianstad

Denna centrala och lättillgängliga plats gör det bekvämt för besökare att ta sig till denna populära simanläggning och njuta av allt den har att erbjuda. Kom och upptäck Badriket Kristianstad på denna adress och fördjupa dig i en dag fylld med roliga aktiviteter och avkoppling.