Laddar

Uppgifter: Då öppnar City Gross

Då uppges den nya matbutiken i Hammar öppna.

delningar

Kristianstad får som bekant en ny matbutik till hösten, då City Gross i Hammar öppnar upp. Enligt Kristianstadsbladet är öppningsdatumet nu satt till onsdag 20 september. Någonting som butiken själva dock inte vill bekräfta.

– Det är inget vi gått ut med. Det är inget som kommit från detta håll. Så det är inget jag kan varken bekräfta eller dementera, säger Roger Kristiansson, biträdande butikschef på City Gross till 24Kristianstad.

Ett öppningsdatum är däremot satt, från butikens håll väljer man dock att hålla på det ett tag framöver.

– Vi har fortfarande valt att hålla det hemligt. Det står vi fortfarande för av olika anledningar. Men vi kommer gå ut med det i god tid innan öppningen, säger Roger Kristiansson och betonar att man från butikshåll inte har släppt något öppningsdatum.

Även om City Gross själva inte vill gå ut med något officiellt öppningsdatum står det klart att öppningen närmar sig med stormsteg.

– Vi längtar ju jätte-, jättemycket. Det ska bli jätteroligt att få visa upp vilka vi är, vad vi står för och allt mervärde. Det har varit en lång längtan som börjar närma sig. Det känns jättebra att snart kunna öppna, vi är ju inne på nedräkningen och ser framemot det allihopa.

Vad har ni förväntningar nu på hösten? – Jättestora förväntningar. Vi har ett koncept vi tror jättemycket på och fantastiska medarbetare. Vi är väldigt hoppfulla men samtidigt väldigt ödmjuka inför konkurrensen som finns här och ödmjuka inför uppgiften. Det finns många duktiga konkurrenter men vi kan bara visa upp vår föreställning på bästa sätt och köra på det vi tror på. Sen är det klart att det gynnar konsumenterna med fler butiker De blir gynnade och det är glädjande, avslutar Roger Kristiansson.

Relaterade artiklar