Laddar

Två män anhållna för pistolrån

Två män har anhållits misstänkta för rånet som skedde på Tonvägen i Bjärnum i torsdags. Polisen uppger att männen misstänks vara inblandade i flera brott.

delningar

I torsdags skedde ett rån vid Bjärnums industriområde. Nu har två män, 27 och 17 år gamla, anhållits misstänkta för rån respektive medhjälp till rån.

Det var när två kvinnor var ute och promenerade som en okänd man ska ha tvingat till sig värdesaker. Han ska då ha tagit mobiltelefon, plånbok och smycken. I samband med detta ska han även ha avlossat ett skott.

De misstänkta männen anhölls under helgen och ska förhöras.

– Det är ett rätt stort ärende. Det finns en hel del att göra. Vi tittar på flera brott på dem två som vi ska fortsätta jobba med, säger Christer Nilsson, jourhavande förundersökningsledare i Kristianstad till Kristianstadbladet.

På fredagen anhölls en kvinna misstänkt för att ha kört bilen som rånarna flydde med. Hon är fortfarande misstänkt men inte längre anhållen.

– Hon är misstänkt just nu, men om hon kommer fortsätta vara misstänkt är en annan fråga, säger Christer Nilsson till Kristianstadbladet.

 

Relaterade artiklar