Laddar

TV: Malin från Kristianstad tog hem storvinst i Nyhetsmorgon

Malin Sonnesson från Kristianstad tog hem en stor vinst på fredagen. Hon skrapade triss i TV4:s Nyhetsmorgon.

delningar

Det var på fredagsmorgonen som 36-åriga Malin Sonnesson från Kristianstad deltog i Nyhetsmorgon på TV4 och skrapade Triss. Lotten köpte hon för ett par månader sedan på Ica Maxi Stormarknad.

– Jag skulle handla för att vi skulle få gäster på besök på middag till kvällen, så det var lite stressigt. Då bestämde jag mig för att köpa en trisslott också. De var slut i kassan, så de fick gå iväg och hämta nya, säger Malin Sonnesson till 24kristianstad.se

Lotten skrapade hon strax innan vännerna anlände till middagen. Då blev det klart för henne att hon fick chansen att åka till Stockholm för att skrapa Triss i livesänd tv.

Behöver du mycket pengar (?) frågade programledaren Steffo Törnquist. – Det behöver vi väl alla, men jag är jätteglad för 100, sade Malin och syftade på vinstsumman 100 000 kronor.

Hon valde lott nummer sju. Den visade sig dölja i tre valörer med siffran ”100 000 kronor”.

– Jag har knappt vunnit någonting förut, max 100 kronor. Så jag väldigt glad även för den minsta summan, säger Malin Sonnesson.

Hur ska de använda pengarna? – Det är kanske ett tråkigt svar, men det kommer troligen att bli en extra resa tillsammans med sambon.

Hur var det att medverka i Nyhetsmorgon? — Det är en ”once in a lifetime”-upplevelse. De bjuder på boende, på resan och en middag. Det blir ett minne för livet.