Laddar

BILDEXTRA: Monster trucks tog över racingarenan

På torsdagen var det premiär för stuntshowen med "Monster trucks" i Kristianstad. Det blev en fartfylld och rykande föreställning med hundratals personer i publiken. Här ser du alla bilderna från kvällen.

delningar

Det mullrade från motorerna och röken från gummidäcken spred sig över läktarna, när bilarna, cross-cyklarna och monster-trucksen intog anläggningen vid Kristianstad Karting. Allt från barn till pensionärer var där för att se de vådliga stuntsen.

Bakom arrangemanget står Nijo Sweden AB i samarbete med Aranis Klaas. Cirka 300 besökare har där varit vid varje show enligt arrangörerna.

En av besökarna var Emir Smajic från Kristianstad. Han tog med sina systersöner till uppvisningen.

– Jag är intresserad av stora bilar och är fascinerad över vad de kan göra med dem. De är några riktiga talanger, särskilt de unga killarna. Det är kul att se dem slira och drifta, säger han.

I morgon (fredag) kommer ytterligare en show att arrangeras på Kristianstad Kartings anläggning. Turnén fortsätter på lördagen i Bromölla och kommer därefter att pågå under hela sommaren. Olofström, Älmhult, Alvesta och Värnamo är några av de platser som ska besökas enligt planen.

Relaterade artiklar