Laddar

TV: Anställda näckar i Absoluts nya film

Medarbetarna kastade kläderna i nya kampanjfilmen. ”Det är viktigare än någonsin att berätta för våra kunder att vi inte har något att dölja”, säger Craig Johnson.

delningar

På tisdagen lanserade Absolut sin nya kampanjfilm ”The vodka with nothing to hide”. I filmen kastar 28 stycken medarbetare kläderna och ger tittarna en inblick i processen bakom tillverkningen av Absolut Vodka. På ett humoristiskt vis berättar då de medverkande om produktionen i Åhus.

– Våra medarbetare och leverantörer är väldigt stolta över att stå bakom världens femte största spritvarumärke, men kanske framförallt över hur hållbar tillverkningen i Åhus är. Det är därför så många av våra närmsta kollegor ville bidra till inspelningen, säger Absoluts produktionsdirektör Anna Schreil i ett pressmeddelande.

Genom att vara nakna i filmen vill Åhusföretaget visa att de inte har någonting att dölja, och förklarar att det fungerar som en metafor för deras transparens kring produktionen.

– Vi tror på att använda vår röst för att främja förändring och vi är stolta över att ligga i framkant i vår bransch när det gäller hållbarhet och transparens. Det är viktigare än någonsin att berätta för våra kunder att vi inte har något att dölja, säger Craig Johnson, global marknadsdirektör, i pressmeddelandet.

Absolut betonar att medarbetarna i vanliga fall är fullt påklädda.

Relaterade artiklar