Laddar

Tre personer stoppade för olovlig körning

De senaste dagarna har polis kunnat stoppa tre bilister som nu är misstänkta för brott.

delningar

De senaste dagarna har polisen kunnat stoppa tre personer som nu är misstänkta för olovlig körning. I onsdags eftermiddag befann sig en polispatrull i Öllsjö, när de kunde stanna en man i 45-årsåldern sedan han kört i 47 kilometer på en väg med hastighetsbegränsning på 40 kilometer.

– När man kontrollerade mannen visade det sig att inte hade något körkort, säger Eva-Lotta Hermansson Truedsson, pressinformatör vid polisen.

Till den grova olovliga körningen och hastighetsöverträdelsen kunde polisen även addera ett tredje brott. Nämligen brott mot fordonsförordningen, då bilen mannen framförde hade fordonsförbuden sedan skatten inte betalats.

Sent på onsdagskvällen väcktes misstankar om olovlig körning kring ytterligare en man. Den här gången rörande en man i 20-årsåldern, som befann sig på på Fredriksdalsvägen i Kristianstad.

– Patrull blev kallad till plats med anledning av att det brann i ett fordon. När de utredde detta fattades misstanke om olovlig körning, säger Eva-Lotta Hermansson Truedsson och förklarar att övriga omständigheter är okända.

På torsdagsmorgonen kunde så en man i 30-årsåldern stoppas på Östra Boulevarden i Kristianstad. Patrull kollade då bilen och upptäckte snart att föraren saknade körkort. Varpå även han nu är misstänkt för olovlig körning.

Relaterade artiklar