Laddar

Tre misstänkta efter slagsmål i centrala Kristianstad

Tre män greps i helgen misstänkta för misshandel. Nu har de försatts på fri fot.

delningar

Under helgen blev det bråk utanför en av nattklubbarna i Kristianstad, något som slutade med att polisen grep tre män. Platserna och tiden för anmälningarna skiljer sig lite åt, men handlar om samma händelse.

Utanför Bånken vid Stora Torg blev en man i 20-årsåldern plötsligt attackerad. Det skedde under natten till söndagen vid tre-tiden. Det hade då uppstått två grupperingar som började att bråka med varandra.

– En man blev slagen av flera personer, det var både slag och sparkar. Han blev slagen i ansiktet, säger Robert Loeffel, presstalesman hos polisen.

Vid ungefär samma tidpunkt ska ytterligare en 21-årig person ha blivit misshandlad i närheten av Kanalgatan. Han fick föras till sjukhus med ambulans.

Polisen larmades till platsen och kunde gripa tre män mellan 20-25 år gamla misstänkta för misshandel. De blev under helgen anhållna av en åklagare, men har blivit frisläppta efter förhör. Utredningen mot dem pågår dock fortfarande.

Ytterligare en misshandel har anmälts till polisen under natten till lördagen. Då blev en man i 20-årsåldern slagen vid Sommarlust. Även den händelsen utreds av polisen.

Relaterade artiklar