Laddar

Tidigare KFC-spelaren: ”Det är ett sjunkande skepp”

Fredrik Widlund lämnar Kristianstad FC – och riktar hård kritik mot klubben.

delningar

Fredrik Widlund, 22, lämnar Kristianstad FC efter två säsonger i klubben. Kontraktet löper ut och vänsterbacken har bestämt sig för att inte förlänga det.

– Jag blir inte kvar på grund av att jag tappade glädjen det sista halvåret efter några turbulenta månader som bara gick utför. I både mina och många andras ögon är KFC tyvärr troligtvis ett sjunkande skepp, säger Fredrik Widlund i en intervju med Helsingborgs Dagblad.

Det har varit en turbulent tid i Kristianstad FC, som i höstas sparkade tränaren Joakim ”Jocke” Persson och i början av januari sparkade klubben även ersättaren Atli Edvaldsson trots sportslig succé.

– Jag tycker synd om alla lagledare och personer runt omkring klubben som verkligen gör allt för att alla ska må bra, men med så pass mycket turbulens och konstiga beslut från de som sitter på makten blir allt i slutändan negativt. Men jag önskar ändå mina gamla lagkamrater lycka till med kommande säsong, säger Fredrik Widlund till Helsingborgs Dagblad.

Nu är 22-åringen på jakt efter en ny klubb – och den tidigare Helsingborgs IF-spelaren menar att det finns en hel del intresse för honom.

– Men jag stressar inte, jag vill få tillbaka spelglädjen och hitta rätt miljö. Jag har alla dörrar öppna, säger Widlund.

Relaterade artiklar