I samarbete med annonsör

Tävlingar öppen för alla

Vi ser så mycket sport och tävlingar på teve men i vardagslivet utmanar vi sällan oss själva i riktiga tävlingar.

delningar

Det kan var bra att väcka din tävlingsinstinkt då och då, har du riktig tur kan ditt deltagande leda till en ny och berikande hobby. Men det finns inte hur många tävlingar som helst i Kristianstad, eller tävlingar som tar emot alla oavsett tidigare erfarenheter. Vi behöver kasta ett lite större nät och se på tävlingar online likaväl som i närheten.

Poker

Att spela poker är ett fritidsintresse för många, några få har till och med lyckats så bra att de ska delta i SM i poker som vid den här publiceringen redan kommit igång. Om du själv är nybörjare finns det mindre turneringar på nätet som du kan hoppa in i när du vill. Blir du riktigt bra kan du välja mer avancerade turneringar och jobba dig upp mot nästa SM.

Triathlon

I ett triathlon tävlar du i att springa, simma och cykla vissa distanser. Det sker utomhus och går att göra året runt, men då kan du inte vara en badkruka som inte klara av kallt vatten! Triathlontävlingar finns över hela landet och det finns flera som riktar sig mot nybörjare och glada amatörer som vill testa något nytt. För det mesta tävlar du med en grupp mot andra grupper, alltså ett tillfälle för dig att bjuda in dina kompisar att testa något nytt tillsammans med dig.

Golf

På Åhus golfklubb anordnas tävlingar då och då för olika handikapp. Du måste förstås bygga upp ett bra handikapp innan du kan spela på klubben, du behöver ett grönt kort för att få vara på banan. Det betyder lite träningstid innan, du får känna på sporten och se om det är något för dig. Känns det bra kan du investera i bra klubbor och hålla koll på deras kalender.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.