Succéspelaren nära KFC: ”Har fått ett förslag”

Robin Clason gjorde stor succé under sitt provspel med Kristianstads FC. Nu har han erbjudits ett kontrakt med klubben.

delningar

För en dryg vecka sedan var Kalmar FF-spelaren, Robin Clason, och provspelade med Kristianstads FC. Det slutade med en stor succé och 20-åringen gjorde tre mål – förvisso mot KFC:s U19-lag – men imponerade så pass mycket på ledningen att han nu erbjudits ett kontrakt med klubben.

– Han har fått ett avtalsförslag från oss. Det är en duktig spelare. Jag hoppas att vi kan ha det klart innan jul, säger Kristianstads FC:s sportchef, Anders Swahn.

För Robin Clason själv är KFC förstavalet. Inom kort går hans kontrakt med Kalmar FF ut där han stod för sju mål i U19-Allsvenskan under säsongen.

– Det är jätteintressant och förstavalet för mig. Vi har haft ett snack och det är på gång, säger han till 24Kristianstad.se.

19-åringen har ett förflutet i IFK Berga samt Östers IF och kan nyttjas såväl i anfallet som på en kant. Något som KFC-tränaren, Joakim Persson, ser väldigt positivt.

– Han är brukbar i många positioner, har ett bra driv och är en klinisk avslutare. Vi jobbar på att få honom till klubben, säger Joakim Persson.

 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar