Stor etablering på C4 – nu söker de personal

Hornbach ska öppna på C4. Nu söker de avdelningschef. - Foto: Mattias Nilsson

Byggvarukejdan kommer till Kristianstad nästa år. Redan nu drar rekryteringen igång.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Under hösten år 2019 kommer byggvaruhuset Hornbach att slå upp portarna på C4 Shopping. Totalt 10 000 kvadratmeter yta ska fyllas med ett fullsortiment inom byggprodukter. Utanför kommer det att anläggas cirka 200 parkeringsplatser. Den nyheten avslöjade kedjan tidigare i somras.

Nu kommer rekryteringen att starta – i alla fall delvis. Via platsannonser söker företaget en avdelningschef som ska ansvara för att utveckla det nya varuhuset. I arbetet ingår det att motivera och leda cirka 15 medarbetare, som troligen kommer att rekryteras nästa år.

Det som krävs är erfarenhet av personalansvar för minst 10 personer, att ha koll på ekonomi och att vara säljs- och serviceinriktad. Det står i annonsen, där det utöver lönen erbjuds ett bonusprogram.

Hornbach har sedan tidigare cirka 160 butiker. De finns bland annat i Helsingborg och Malmö. Detta blir den första butiken i östra delen av Skåne.

– Vi ser en mycket stor potential i Kristianstad. Det geografiska läget är utmärkt för oss och vi hoppas kunna erbjuda våra produkter till alla i Östra Skåne och Västra Blekinge, säger  Andreas Larsson, marknadschef för Hornbach.

I samma byggnad som Hornbach kommer Dollarstore att öppna.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar