Laddar

Sportchefen: ”Det förs dialoger”

Kristianstad IK:s sportchef om konkurrensen i laget, potentiella nyförvärv och Jonas Halvarsson.

delningar

KIK har de sista veckorna haft problem med försvarsspelet och i helgens match mot HC Dalen såg det stundtals väldigt virrigt ut. Något som sportchefen Jocke Johansson delvis håller med om.

– Vi har spelat på sex backar och hoppats på att det skulle vara bra – och det har stundtals varit bra. Men för att höja konkurrensen och bredda laget vill vi få in något, säger Jocke Johansson till 24Kristianstad.se.

Tobias Björklund lämnade Västervik i går, måndag. Är det ett namn som diskuterats? – Det är en back som spelade i Västervik, ja. Alla backar som är lediga och som går att låna har diskuterats. Men det är flera topplag som söker backar just nu.

Är det någon spelare som är nära just nu? – Självklart hade det inte gjort om vi hade fått in en back. Men det är inget som är nära om inget drastiskt skulle hända. Det förs dialoger.

KIK har ett sparkapital i nyförvärvet Jonas Halvarsson som ännu inte spelat någon match på grund av knäskada. I dagsläget är det inte aktuellt med spel, men det närmar sig.

– Han kanske kan spela sista matcherna innan juluppehållet. Han är med på is och kör de övningarna han kan. Det handlar helt och hållet om läkprocessen, säger Johansson.

Det har varit svajigt sista tiden. Är du orolig? – Nej, jag är inte orolig.

 

 

 

Relaterade artiklar