Laddar

Sportchefen besviken efter beslutet: ”Det är parodi”

Beslutet om att IK Pantern får stanna i hockeyallsvenskan gör sportchefen Joakim Johansson besviken. "Jag är inte förvånad när det gäller Svenska Ishockeyförbundet", säger han.

delningar

Beskedet om att IK Pantern får stanna i hockeyallsvenskan – trots licensnämndens beslut förra veckan väcker reaktioner. Tidigare under fredagen uttryckte KIK-tränaren Mats Lusth sin besvikelse. Nu höjer även sportchefen Joakim Johansson rösten.

– Jag är inte förvånad när det gäller Svenska Ishockeyförbundet, de brukar komma med många konstiga beslut, säger han.

Är du besviken? – Jag är besviken över hur detta har skötts. Förstår inte varför de ska vara så heta med att gå ut med saker när det blir så här. Sedan har Pantern kapitalet, det är inget att säga om.

Han fortsätter:

– Vad är 25 000 kronor i böter? Det är parodi. Självklart blir man irriterad när de hittar på något sådant. Jag har full respekt för att Pantern har kapitalet i sin ordning, men de hade inte kapitalet i ordning i tid. Deadline är deadline, men det behöver man uppenbarligen inte hålla längre.

Johansson sticker inte under stol med att han kommer vara besviken i några dagar över beslutet.

– Jag kommer självklart vara besviken i helgen. Men sedan får vi ta nya tag och gå vidare.

Ni har några platser kvar att fylla. När spikar ni truppen? – Inte en susning. Det får jag se när jag gör, det får bli en senare fråga.

 

Relaterade artiklar