Laddar

Säsongsavslutning i kväll för gratis stand up

I kväll blir det säsongsavslutning för Kongen Comedy. Flera kvällar under vintern och våren har det bjudits på gratis stand up.

delningar

Konceptet med Kongen Comedy har blivit populärt. En gång per månad uppträder komiker på Kongen pub och restaurang vid Tivoligatan och bjuder på en skrattfest. Tv-kända stand-up:are som Petrina Solange (årets kvinnliga komiker 2015) och Tobias Erehed (Släng dig i brunnen) har besökt eventet i Kristianstad.

I kväll klockan 19.00 blir det säsongsavslutning. Att gå dit är gratis, men det är 18-årsgräns. Arrangörerna utlovar en späckad kväll med nykomlingar.

– Vi har rookiekväll, med nybörjare som tidigare gjort 3-4 gig. Det blandar vi med ett par mer rutinerade. Vi går tillbaka till grundtanken med Kongen Comedy, säger arrangören Joel Andersson.

Kvällen till ära kommer dessutom en gästkonferencier till Kristianstad. Det är Victor Wu från Lund som håller i kvällen. Han är med och driver Malmö Comedy Club och har varit förkomiker till Robin Paulsson.

Hur har det gått under denna säsong med Kongen Comedy? – Det har varit över förväntan och bra med folk. Vi kommer att fortsätta till hösten i samma format, säger Joel Andersson.

Relaterade artiklar