Laddar

Så ska Kristianstadsprofilerna fira nyår

Det nya året närmar sig. Så här kommer Kristianstads profiler inom nöje, näringsliv och politik att fira.

delningar

Champagnen är på kylning och i morgon firas det nya året. 24kristianstad.se har låtit några av Kristianstads profiler inom nöje, näringsliv och politik blicka både framåt och bakåt. Här får du svaret på hur de ska fira nyår.

Här är frågorna vi ställde: 1. Vad är ditt bästa minne av året som gått? 2. Vad ser du mest fram emot år 2018? 3. Hur firar du in det nya året?

 

 

Heléne Fritzon, Migrationsminister och vice justitieminister. Foto: Regeringen

Helene Fritzon (S), migrationsminister från Degeberga: 1. – Det jag kommer att minnas starkast från 2017 är när jag fick frågan om att bli minister från statsminister Stefan Löfven. Sådant händer bara en gång i livet. 2. – Internationellt vill jag se en fredligare värld. På hemmaplan ser jag fram emot valåret där jag vill samtala med väljare. Gärna på torgmöten runt om i landet. 3. – Efter tolvslaget spelar vi TP. Min bästa plupp är den rosa.

 

 

Jens Duvander. Foto: Robert Rosén

Jens Duvander, konditoriägare och vinnare av priset som årets kafé: 1. – Det jag minns bäst är vår fantastiska personal på Duvanders. Vi är sammansvetsade och taggade. 2. – Jag ser fram emot en stark utveckling i Kristianstad med många nya butiker i innerstaden. 3. – Jag kommer att fira tillsammans med vänner.

 

 

Helene Persson. Foto: Henrik Nordell

Helene Persson, sångerska och känd röst i P4 Kristianstad: 1. – Mycket har hänt, men det största var att jag från midsommar tog tjänstledigt från radion och gick in på mitt friår. 2. – Jag ser fram emot att ta vara på resterande del av friåret och göra det jag gillar mest. Dessutom fyller jag 50 år. 3. – Jag ska fira med vänner, med god mat, goda viner och mycket champagne.

 

 

Cameron Jai.

Cameron Jai, musiker och Idoldeltagare från Kristianstad: 1. – Det bästa minnet är när jag blev utsedd till årets transperson på QX-galan. Det är det största galan jag varit på. 2. – Jag ser fram emot att arbeta mer med musiken och att leva livet. Dessutom fyller jag 18 år. 3. — Jag ska förhoppningsvis fira med mina vänner.

 

 

Sophie Sjörén och Emil Sigfridsson Foto: Bildbyrån

Emil Sigfridsson, känd musikalartist från Kristianstad: 1. Bästa minner från 2017 är alla fantastiska musiker och artister som jag har haft förmånen att jobba med. 2. Att få sjösätta nästa musikal All shook up på Kristianstads teater. 3. Jag firar in det nya året med familj och vänner.

Relaterade artiklar