Robert Wells ger gratiskonsert i Åhus

Robert Wells. - Foto: Arkiv

I morgon kväll kommer Robert Wells till Åhus. Club Lions står bakom konserten som är gratis att besöka.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Den årliga sommarkonserten på torget i Åhus arrangeras i morgon kväll (10 juli) med start klockan 18.30. Det är ett gratis evenemang som Lions Club i Åhus står bakom.

Detta år gästas torget av Robert Wells, pianisten och kompositören som har gjort sig känd genom de årliga turnéerna med Rhapsody in Rock. Enligt uppgifter till Sydsvenskan sänkte han sitt gage rejält för att spela i Åhus.

Han kommer att hålla konserten tillsammans med trion Lars Risberg (bas), Roine Johansson (slagverk) och Maria Wells (sång).

Under evenemanget kommer Lions att sälja gula knappar för att samla in pengar till välgörenhet. Detta år hoppas de att kunna bidra till en ny båt för Sjöräddningssällskapet i Yngsjö. En sådan kostar 2,5 miljoner kronor att köpa och där kan pengarna från konserten hjälpa till.

– Vi har flera stora internationella hjälpprojekt men vill även främja den lokala verksamheten. Sjöräddningen är en ideell förening och vi tycker att det är värdefullt att kunna ställa upp och bidra till båten, har Gustaf Lovén, president i Lions Club Åhus, tidigare sagt till Kristianstadsbladet.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar