Robert från Kristianstad söker kärlek i tv

Bakre raden från vänster: Niklas Hammersgård, Philip Rosén, Mathias Gustavsson. Främre raden från vänster: Robert Sundqvist, Robert Suran, Mikael Sennerstam, Anton Uddfalk. Foto: Eva Edsjö/TV3

Robert Suran är en av deltagarna i Ensam mamma söker, som snart har premiär.

delningar

Den 22 januari klockan 21.00 kommer tv-programmet Ensam mamma söker att ha premiär på TV3, Viafree och Viaplay. Programmet går ut på att ett antal utvalda killar dejtar en ensamstående mamma. Till slut står bara en man kvar, som förhoppningsvis är den stora kärleken.

En av de som deltar är Robert Suran, 39 år från Kristianstad. Han arbetar som styckare och beskriver sig som en omtänksam och empatisk tvåbarnspappa med känslorna utanpå. I programmet dejtar han Theodora Larsson tillsammans med 12 andra killar.

Programmet spelades in under sommaren. Det är nu tionde säsongen och det leds återigen av den folkkära artisten Jessica Andersson.

- Det är ett minne för livet som jag definitivt aldrig kommer att glömma. Kan verkligen rekommendera andra att anmäla sig. Det är ett äventyr, säger Robert Suran till Kristianstadsbladet.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar