Laddar

Restaurangkedjorna ratar C4 Shopping

Flera stora kedjor säg nej till en etablering.

delningar

Än så länge är det få restaurangkedjor som meddelat att de kommer öppna på C4 Shopping. Under söndagen skrev 24Kristianstad om de restauranger och kaféer som än så länge är klara för C4 Shopping.

Förutom de klara restaurangerna har även Subway uttryckt att de vill etablera sig på köpcentrumet, men att inget är klart än.

– Vi är absolut intresserade, sa Anna Hasselqvist, etableringsansvarig i södra Sverige för Subway, i en intervju i helgen.

Flera andra stora snabbmatskedjor menar dock att de inte har några planer på att öppna upp i det nya köpcentrumet. Tidigare har McDonalds meddelat att det inte ser ut som att man kommer finnas i det nya handelsområdet.

”Nej inga planer på det i dagsläget”, skrev Henrik Nerell presschef på McDonalds i Sverige tidigare i veckan.

Inte heller Domino’s Pizza eller hamburgerkedjorna Max och Sibylla har några planer på att öppna upp i C4 Shopping.

– Nej, inte för tillfället nej. Vi öppnar tre nya restauranger i år, i Malmö och Lund, säger Árni Jónsson, Sverigechef på Domino’s Pizza.

”Vår bygg- och etableringschef hälsar att detta läge är inget som är pågående för Max”, skriver Marita Wengelin, Head of PR på hamburgerkedjan.

– Nej, inte vad jag vet. Men i så fall går vi inte ut med den information förrän det är klart, säger Joakim Carlsson, VD på Sibylla.

I helgen kunde 24Kristianstad rapportera att KFC är intresserade av att öppna upp i Kristianstad, men inte heller de har några planer på att etablera sig i C4 Shopping.

– Nej, i dagsläget har vi inget pågående projekt där. Men vi är fortsättningsvis intresserade av att hitta en bra etablering i Kristianstad, men inget är klart än, säger Martin Jallinder, presskontakt vid KFC i Sverige.

Sedan tidigare står det klart att fem restauranger och kaféer kommer öppna upp i C4 Shopping.

Relaterade artiklar