Laddar

Restaurang i centrum ute till försäljning

En restaurang i centrala Kristianstad är ute till försäljning. Men ägaren öppnar för nya verksamheter.

delningar

Restaurangen Madina som ligger på Östra Boulevarden i centrala Kristianstad är nu till salu genom en annons på Blocket. De öppnade under förra året efter att ha gjort en helrenovering av lokalerna. Sedan dess har de serverat gäster med en meny, där inriktningen har varit orientalisk mat.

Anledningen till att restaurangen lagts ut till försäljning, är av privata skäl. Ägaren har för lite tid, då han samtidigt driver en pizzeria och en matvagn. 24kristianstad har varit i kontakt med honom, men han vill inte medverka i en intervju just nu.

Flera intressenter har hört av sig, men ännu är det inte helt bestämt ifall restaurangen kommer att säljas. Ägaren öppnar för att göra om verksamheten till en krog och bar. Det steg som planeras nu är att inrikta konceptet mer mot ett steakhouse.

Enligt annonsen har restaurangen ett stort och välutrustad kök. Det finns 40 sittplatser inomhus samt en säsongsbetonad terrass med ytterligare 50 platser. Det rör sig mycket människor på gågatan utanför gallerian. Därför bedöms restaurangen ha ett så kallat AAA-läge.

 

 

Restaurangen Madina ligger ute på Blocket till försäljning.

Relaterade artiklar