PROGNOS: Så blir veckans väder i Kristianstad

Foto: Johan Lund, Mostphotos

Det ska bli en gråmulen vecka i Kristianstad.

delningar

I veckan blir det relativt höga temperaturer i Kristianstad, men det blir däremot inte någon strålande sol.

Under måndagen ska det bli 18 grader, men den som hade förhoppningar om sol får tänka om. Det lär bli gråmulet hela dagen, med vindbyar på fyra meter per sekund. Det väntas däremot inte komma någon nederbörd.

Under tisdagen höjs temperaturen något, upp till 20 grader. Inte heller då ska det regna men det blir däremot något blåsigare, med vindbyar på nio meter per sekund. En grå dag.

Onsdagen innebär regn i Kristianstad, enligt prognosen. Det ska komma 2,2 millimeter nederbörd och det blir vindbyar på åtta meter per sekund.

På torsdag ska det bli kvällssol, med temperaturer på 15 grader. Under dagen ska det däremot regna, 0,4 millimeter. Det blir också något blåsigare med vindbyar på 13 meter per sekund.

På fredag blir det 16 grader och solchanser på morgonen. Solen kan även skymta fram under dagen. Det ska däremot inte komma någon nederbörd, enligt prognosen. Det blir vindbyar på tio meter per sekund.

Lördagens väder blir desto mer mulet och det lär bli 15 grader varmt. Det ska enligt SMHI inte komma någon nederbörd under dagen, men det blir vindbyar på elva meter per sekund.

Under söndagen blir det ännu en grå dag men det ska inte regna. Temperaturen sjunker ytterligare, ner till 13 grader. Det väntas vindbyar på tolv meter per sekund.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar