PROGNOS: Så blir helgens väder i Kristianstad

. Foto: Johan Lund, Mostphotos

Det väntas ingen nederbörd i Kristianstad till helgen, men den som väntade sig en vacker vårhelg med strålande sol får ändå tänka om.

delningar

Fredagskvällen i Kristianstad blir något mulen men det finns ändå vissa solchanser. Det blir vindbyar på omkring sju meter per sekund, enligt SMHI:s prognos. Det väntas inte komma någon nederbörd och temperaturen landar på omkring tre grader men sjunker stadigt under natten.

Under natten blir det som lägst tre minusgrader, enligt SMHI. Det blir ingen strålande sol under lördagen, men det väntas heller ingen nederbörd under lördagen och temperaturen blir som högst åtta grader. Bäst solchanser blir det efter klockan 15.00. Det blir något kraftigare vind under lördagen än fredagen, och vindbyarna beräknas till 13 meter per sekund.

Natten till söndag väntas det runt en minusgrad som höjs till som mest sju grader under dagen. Det vänts ingen nederbörd under söndagen heller, men däremot visar sig grå moln på himlen efter lunch och resten av dagen. Det finns trots det vissa chanser till sol, enligt prognosen.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar