Laddar

Premiären blev en succé för Kristianstad Rockfest

Nyligen var det premiär för Kristianstad Rockfest i Tivoliparken. Efter en lyckad dag är arrangörerna väldigt nöjda med evenemanget. Trots detta finns det alltid rum för förbättringar.

delningar

I lördags arrangerades Kristianstad Rockfest i Tivoliparken för första gången. En arvtagare till Tivolirock som lades ner för för några år sedan. Under dagen kunde man räkna det till hela 1800 som befann sig på festivalområdet, inkluderat sponsorer, förköp och gästlistor. Och för att vara första gången, är arrangörerna nöjda med resultatet.

– Det gick över förväntan. Vi hade inget bråk inne på området och alla verkade tycka det var bra så vi är nöjda, säger Christian Axén, festivalgeneral för Kristianstad Rockfest.

Men trots fina omdömen bland besökarna finns det alltid saker som kan förbättras. Om ett par veckor kommer det hållas ett utvärderingsmöte där det bland annat ska diskuteras eventuella förbättringar inför nästa års upplaga. Dock vet Christian Axén redan ett par saker som behöver förändras.

– Vi behöver ha flera bajamajor. Det var lite för få så det behövs fixas, sen att vi vill få dit flera matvagnar. Dock är det inte det lättaste då många inte tycker det är lönt att komma till en festival som varar en dag. Men vi får vara ute i ännu godare tid och lösa det till nästa år.

När de ser in i framtiden gör man det med ett leende på läpparna. Men först blir det lite välförtjänt vila för alla som arbetat runt festivalen.

– Vi är redan taggade för nästa års upplaga. Men vi börjar om ett par veckor efter att vi har vilat upp oss. Efter utvärderingsmötet kommer vi dra igång och arbeta igen, säger Christian Axén.

 

Relaterade artiklar