Laddar

Populära restaurangen ska säljas

Den etablerade restaurangen mitt i stan ska nu säljas. Det innebär att de kan byta ägare efter 23 år.

delningar

Restaurangen Trendie Fast Food mitt i centrum har blivit ett traditionellt matställe för många av Kristianstadsborna. Nu har dock ägaren beslutat sig för att sälja efter 23 år. En annons har lagts ut på Blocket.

– Jag har blivit gammal nu. Jag har fyllt 60 år, säger ägaren Ronny Nilsson om anledningen till varför restaurangen är till salu.

Det som säljs är själva verksamheten med tillagning och försäljning av snabbmat. Det vill säga allt från bakad potatis till sallad och hamburgare. Konceptet är ”god mat för  gamla, unga, studenter och arbetare”.

Enligt annonsen är det bara för den nya ägaren att sätta nycklarna i dörren och köra vidare. Restaurangen har plats för cirka 130 personer på andra våningen och en uteservering med 56 platser.

– Det är redan flera som har hört av sig och är intresserade. Den har ett bra läge och en bra prislapp. Den nuvarande ägaren har drivit restaurangen i 23 år och den har gått bra. Vi planerar snart för visningar, säger Lars Nilsson på HRF Förmedling, som sköter försäljningen.

 

 

Trendie Fast Food. Foto: Henrik Nordell

 

Vad krävs för att driva en sådan här verksamhet? – Man måste jobba hårt. Förhoppningen är att någon kan ta över, säger Ronny Nilsson.

– Generellt sett är restaurangbranschen väldigt tuff och bankerna ställer hårda krav. Det krävs mycket jobb, säger Lars Nilsson.

Det senaste bokslutet från allabolag.se visar att omsättningen uppgick till cirka fem miljoner kronor, med fem personer anställda. Förra året gick de med plusresultat.

Relaterade artiklar