Laddar

Populära komikern ger show i Kristianstad

Den hyllade komikern ska nu ge sig ut på turné och besöker Kristianstad. Det blir en humorfylld höst.

delningar

Komikern Emma Knyckare kommer i höst att ge sig ut på turné med föreställningen ”Årets mama”. Det blir hennes första egna show på scen där Kristianstad är en av de 12 städer hon kommer besöka. Det uppger TT/Sydsvenskan.

– Det ska bli så otroligt gött att få göra den här föreställningen. Det är min första egna show och det är dags att ta mig ut från lägenheten med alla funderingar och trams jag lurat ihop sedan min dotter Maggan kom, säger Emma Knyckare i ett pressmeddelande.

Den 30-åriga komikern har gjort sig känd under de senaste åren genom en rad radio- och tv-program. Hon har bland annat varit programledare i Morgonpasset och Tankesmedjan. 

Både i Stockholm och Malmö har hon gjort sig känd på stand up-scenen. Dessutom är hon initiativtagare till Statement Festival som ska hållas i sommar.

Föreställningen ”Årets mama” som har premiär den 4 oktober bygger på Emma Knyckars bok ”Hit med flaskan”. Det är en förställning om familjeliv, underliv och kärlek, självklart med en mycket stor dos av humor. Biljetterna till ”Årets mama” släpps i dag. De vill säga den 9 mars.

För den som vill ha ännu mer humor i höst, kommer även Karsten Torbjer att besöka Kristianstad igen i oktober. Han gjorde nyligen en show på teatern. Om det kan du läsa här.

Hit kommer humorshowen:

4 oktober: Göteborg 5 oktober: Halmstad 6 oktober: Varberg 12/ oktober: Linköping 13 oktober: Nyköping 18 oktober: Lund 19 oktober: Malmö 20 oktober: Kristianstad 9 november: Vänersborg 10 november: Jönköping 16 november: Karlstad 17 november: Örebro

Relaterade artiklar