Laddar

Populär restaurang i centrala Kristianstad ska säljas

Med ett utgångspris på 3,9 miljoner kronor är en restaurang i centrala Kristianstad nu till försäljning. Ägaren vill hitta en köpare som kan driva verksamheten med ett liknande koncept.

delningar

Steakhouse no 9, som drivs på klassiska Garvaregården, är till salu. Sedan en tid tillbaka ligger restaurangen till försäljning på Blocket. I annonsen anges det att anledningen till försäljningen är att ägaren vill fokusera mer på kärnverksamheten.

Steakhouse no 9 ägs av samma företagsgrupp där restaurang Rosegarden ingår. Under det namnet driver de matställen i bland annat Kristianstad, Malmö och Umeå. Nu vill ägarna fokusera på det asiatiska köket och väljer därför att sälja den klassiska restaurangen Steakhouse no 9 på Tivoligatan i centrala Kristianstad.

Annonsen inleds med följande beskrivning: ”AAA-läge, mitt i City i en historisk känd plats och miljö.Stor charmig uteservering med bar.”

Vidare skriver man att omsättningen ligger på cirka 8 miljoner kronor och att det begärda försäljningspriset är 3,9 miljoner kronor. I dag erbjuder restaurangen såväl lunchbuffé som á la carte.

Enligt en av ägarna söker de nu någon som vill ta över och driva restaurangen med ett liknande koncept som tidigare. Det ska vara en verksamhet som passar i stil med den gemytliga miljön och där det krävs en seriös hyresgäst.

Fotnot: 24Kristianstad har varit i kontakt med Steakhouse no 9:s ägare, som dock inte vill uttala sig om försäljningen.

Relaterade artiklar