Laddar

Pengafest över Kristianstad – andra tiomiljonersvinsten på kort tid

Vinnarambassadören: "Det är bara att lyfta på hatten för våra spelare i Kristianstad."

delningar

På lördagen vann ännu en person i Kristianstad tio miljoner kronor på Joker. Det är den andra tiomiljonersvinsten i Kristianstad i år, och den femte i Sverige sedan årskiftet.

– Så här många miljonvinster på Joker inom kort tid har jag aldrig varit med om under mina år som Svenska Spels vinnarambassadör, säger vinnarambassadören Pierre Jonsson och fortsätter:

– Att sedan Kristianstad får två tiomiljonersvinnare inom loppet av två veckor är helt makalöst.

Den första vinsten i Kristianstad, för tio miljoner kronor, inträffade för 14 dagar sedan. Den mannen visade sig sedan vara omöjlig för Svenska Spel att få tag på och spelbolaget fick efterlysa vinnaren. I nuläget är det också okänt vem den nya vinnaren är. Men spelet hade lämnats in på Ica Maxi i Kristianstad.

– Det är av erfarenhet alltid lite extra spännande att gratulera Jokervinnare. En av anledningarna är att insatsen, som i det här fallet ligger på tio kronor, ger en miljon gånger pengarna, säger Pierre Jonsson.

Totalt har Kristianstad haft fem miljonvinster redan i år.

– Det är bara att lyfta på hatten för våra spelare i Kristianstad. För att använda en idrottsterm skulle man kunna beskriva det hela med att formkurvan pekar uppåt i handbollsstaden just nu, säger Pierre Jonsson.