I samarbete med annonsör

Öka spelglädjen när Premier League drar igång

Premier League har nyligen köret igång igen och världens mest bevakade fotbollsliga kommer som vanligt att bänka många svenskar framför tv-apparaterna under hösten.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Svenskarnas intresse för fotboll märks inte minst på de summor som det spelas på hos olika spelbolag, det går åt en hel del spelkuponger varje säsong och det gäller inte bara matcher i Premier League. Spelar man på nätet kan man ju också ta del av oddsbonusar för att krydda upplevelsen. Letar man kan man hitta riktigt fördelaktiga bonusar som ger extra pengar att spela för och således får man plånboken att räcka lite längre. Det är också mycket enkelt att hitta bra speltips, vilket kan vara en bra idé om man inte själv råkar vara en professionell tippare som har full koll. 

Förra året stod Manchester City som segrare när ligan var avgjord och oddsen på att de ska vinna även denna säsong är i dagsläget låga.  Man har fått behålla större delen av truppen som tog hem ligan förra året vilket bidrar till att många ser dem som möjliga vinnare i år igen. Det är väl logiskt men som alla vet så börjar allting om från noll när en ny säsong startar och allt kan hända. Föregående års resultat får inte påverka omdömet för mycket när man ska sia om matchernas utgång och lagens inledande matcher är mycket spännande när klubbarna får känna på formen. 20 lag ska nu nöta ut varandra fram till slutet av maj innan den engelska högstaligan för herrar är avgjord och inledningen av säsongen är otroligt viktig. De klubbar som fått flytta upp i Premier League denna säsong är Wolverhampton Wanderers, Cardiff City och Fulham. Om vi istället kikar på de högsta oddsen och de minst troliga vinnarna enligt spelbolagen så hittar vi bland dessa nykomlingar Cardiff och Fulham samt Brighton, Watford, Bournemouth och Huddersfield. Samtliga av dessa lag ger över 1000 gånger pengarna om du väljer att spela på att de tar hem ligan 2018/19. 

Att tippa på fotboll är svårt och det är smart att ta hjälp av den hjälp som finns. Dels för att öka sina chanser att vinna och dels för att det faktiskt kan bli ännu roligare med lite bättre förutsättningar och extra pengar. De oddsbonusar man kan hitta på nätet fungerar på olika sätt och de olika varianterna kan passa olika spelare, vilken man borde välja beror till stor del på vad man själv har för målsättning med spelandet. En av de vanligaste typerna är så kallade insättningsbonusar som kräver att du gör en insättning för att få ta del av bonusen. Speltipsen som idag är så lättillgängliga kan du själv använda på lite olika sätt. Den nybörjare som känner sig osäker kan ju helt enkelt kopiera en experts tips rakt av och spela helt efter vad denne tror och tänker. Annars kan man ta del av flera speltips och dra egna slutsatser för att lämna in spel som utgår från egna slutsatser grundade på flera experters olika tankar och idéer. Experterna har ju koll på saker som är av betydelse och om inte annat så är det ett bra sätt att tillskansa sig nyheter som kan vara avgörande.

I samarbete med Tipsarenan.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.