Nytt försök att sälja kiosken i centrum

Här vid Tivoligatan ligger Tobakscity.

Ägarna söker någon som kan ta över deras spelbutik mitt i stadskärnan. Det är en av flera verksamheter till salu på Blocket just nu.

delningar

I somras lades butiken Tobakscity ut till försäljning första gången, på annonssidan Blocket. Nu gör ägarna ett nytt försök att hitta en ny entreprenör i en ny annons. De beskriver verksamheten som populär och etablerad. Företaget omsätter mellan 1,5 och 3 miljoner kronor, enligt allabolag.se.

Butiken säljer i dag kioskvaror som tobak, godis, drycker, glass, vykort och tidningar. De är även för ombud för Svenska Spel, ATG. Det kan finnas krav på att bli godkända av både dem och fastighetsägaren för att ta över verksamheten. Kiosken har fortsatt öppet.

Sedan tidigare ligger Immelns camping också ute till försäljning och där är ingen köpare ännu klar. Företaget har omsatt cirka två miljoner kronor per år med camping och restaurang.

Gamlegårdens Grekiska restaurang söker också ny krögare, efter att ägarna själva har köpt Trendie Fastfood centrala Kristianstad. "Ett utmärkt tillfälle att överta en väl fungerande och lönsam verksamhet", skriver de i sin annons.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar