Laddar

Nya sökinsatser planeras efter Lina

Missing People håller på att planera nya sökinsatser efter försvunna Lina. Något datum för nästa insats är dock inte satt ännu. ”Exakt tid är ingenting som jag kan säga”, säger Robert Folkstrand från Missing People.

delningar

Det är nu mer än en månad sedan 23-åriga Lina försvann, då hon inte setts till sedan den 6 juli i Vittskövle. För närvarande pågår ett planeringsarbete hos Missing People, i jakten på att finna Lina.

– Som det ser ut just nu planeras det bara nya insatser, säger Robert Folkstrand, operativ chef hos Missing People.

Än så länge har Missing People genomfört sex sökinsatser i Kristianstadstrakten, efter Lina. När nästa sökning blir är dock ingenting som är bestämt än.

– Exakt tid är ingenting som jag kan säga, sådär, på rak arm. Utan vi går igenom avsökta områden, går igenom våra kartor och vi har kontakt med polisen. Sen kommer vi gå ut med information på Facebook när nästa insats kommer vara, säger Robert Folkstrand.

På Missing Peoples Facebook-sida beskrivs Lina enligt följande: ”Lina har kortklippt blont hår. Hon är ca 157 cm lång och väger cirka 50 kg.  Hon var vid försvinnandet klädd i ljusblå slitna jeans, t-shirt med vitt mönster, hon bär eventuellt en svart väska.”

Vid information som kan leda till att Lina återfinns är man ombedd att kontakta polisen på 114 14.

Relaterade artiklar