Nya företaget gör succé – måste nu anställa 25 personer

Foto: Pressbild/Mostphotos

Under hösten öppnade Inpeople kontor i Kristianstad. Det blev succé och nu måste de anställa 25 personer.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Den 26 september öppnade Växjöföretaget Inpeople sitt kontor i Kristianstad. Företaget med 200 anställda hade fått många förfrågningar från Skåne och vill stärka sin position i sydost. De erbjuder skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering.

– Vårt unika koncept ligger helt rätt i tiden, våra kunder ser stora utmaningar i sin personalförsörjning och där bidrar vi med nya sätt att tänka och agera, sade Christoffer Petrén, vd på Inpeople inför öppningen. 

Två månader senare har företaget i Kristianstad redan blivit en succé. Cirka 60 personer har anställts under hösten och nu ser de ett behov av att anställa ytterligare 25 personer i början av nästa år. De har därmed nått sitt för årsskiftet mål med råge.

– Vi är glada över att ha fått ett så positivt gensvar från regionens näringsliv och redan nu under hösten har vi kunnat starta upp samarbeten hos flera nya kunder, säger Niklas Jullesson, Affärsutvecklingschef.

– Vi har redan nu flertalet förfrågningar inför 2019 och det dyker hela tiden upp nya företag som är intresserade av vårt koncept. Det är jätteroligt att se att intresset för oss sprider sig, säger Daniel Golrup, regionchef.

Svetsare är ett av yrkena som just nu efterfrågas i Kristianstad. På andra platser söker de allt från programmerare till lagerarbetare. Att de valde Kristianstad för sin etablering var dels det geografiska läget och dels ett dynamiskt näringsliv.

– Kunderna uppskattar verkligen vårt koncept som bygger på lokalt engagemang och skräddarsydda personallösningar. Det känns kul att vi har fått en sådan bra start, vi är ödmjuka inför det och det ger oss alla möjligheter att försätta utvecklas framåt, säger företagets vd Christoffer Petrén.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar