Laddar

Ny skallgång i dag efter försvunna Lina

På söndagen kommer Missing People att arrangera en ny skallgång efter försvunna 23-åringen Lina. Det meddelar organisationen i sociala medier.

delningar

Det var den 6 juli som den 23-åriga kvinnan anmäldes försvunnen till polisen. Hon hade då senaste setts till i Vittskövle söder om Kristianstad. Det misstänks inte vara något brott bakom försvinnandet. Den ideella organisationen Missing People gick tidigt ut med en efterlysning.

Nu har de genomfört officiella skallgångar under fyra dagar. Den senaste var i tisdags, då de sökte med folk till fots, med drönare och terrängfordon utan att hitta några spår.

Idag kommer ytterligare en skallgång att genomföras. Det meddelar Missing People på sin Facebooksida. De söker nu frivilliga som vill delta i sökandet efter kvinnan. Under de senaste insatserna har mellan 60-70 personer deltagit.

Samlingsplatsen är denna gång flyttad från Ica Kvantum till adressen ”Nosabyvägen 248”. Enligt inlägget ska de frivilliga samlas klockan 15.00 och det går att ansluta löpande tre timmar framåt. Tidigare har ansvariga inom organisationen även uppmanat allmänheten att vara vaksamma.

– Väldigt tacksamma att folk håller ögonen öppna. Ser ni något, ta kontakt med polisen i första hand eller alternativt oss, har Robert Folkstrand, operativ chef, tidigare sagt till 24kristianstad.

Har du sett kvinnan eller har du information som kan leda till att hon hittas. Ring polisen på 114 14.

Relaterade artiklar