Laddar

Nu visas Kristianstadsparet i Lyxfällan

Nu kommer paret från Kristianstad att synas i lyxfällan.

delningar

Produktionen av tv-programmet Lyxfällan som sänds på TV3 och Viafree var på plats i Kristianstad i början av januari för att spela in. Här mötte de småbarnsföräldrarna Frida, 25 år och Emil 24 år som har försatt sig i en ekonomiskt knepig situation.

Det hela känns igen från tidigare program, där deltagarna har växande skulder men samtidigt lägger pengar på onödig konsumtion som skräpmat och tv-spel. Programledarna och coacherna Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk var på plats i några dagar för att få rätsida på ekonomin.

– Det har varit tufft att inse vad man gjort och hur korkad man varit. Vi har två barn och har tagit helt fel beslut, har Emil tidigare sagt till Kristianstadsbladet.

En del kanske Kristianstadsbor kan möjligen få se sig själva i programmet efter att det har filmats i centrum på loppisen. Där fanns ett hundratal personer på plats, men det slutade med att någon gav ett bud och köpte alla prylar på ett bräde.

Programmet från Kristianstad sänds i morgon (torsdag) klockan 20.00. Det sänds även en repris av programmet på fredag klockan 19.00.

Relaterade artiklar