Nu slår restaurangen och besökscentrat upp portarna

Absolut Home. Foto: The Absolut Company.

I dag (måndag) öppnar Absolut Home. Den nya restaurangen och besökscentrat välkomnar gästerna.

delningar

I dag, den 13 augusti, öppnar Absolut Home. Det nya besökscentrat är beläget i en sekelskiftesvilla i närheten av Köpmannagatan i Åhus. De tre våningarna har totalrenoverats och inrymmer nu både utställning, restaurang och bar. Både de guidade turerna och borden på Villan Restaurant är möjliga att boka.

Byggnaden skulle ha öppnat redan för en vecka sedan, den 4 augusti, men ombyggnationen drog ut på tiden. "Absoluts historia har hållits hemlig alltför länge, men det har ändrats nu. Dörrarna till Absolut Home kommer att öppna den 13 augusti 2018 och alla är välkomna", står det på hemsidan.

Huvudattraktionen är det som The Absolut Company kallar för ”The Absolut Experience”. Det är en guidad tur, där gästerna i grupp får se både fabriken och ta del av spritbolagets historia. Man får lära sig om vodkans väg från frö till flaska.

Det hela avslutas med provsmakning som en cocktailutbildning där man får tillfälle att skapa sina egna cocktails med vodka som ingrediens. The Absolut Company räknar med att deras nya besökscentrum ska få tiotusentals gäster varje år.

– Vi är förväntansfulla och väldigt stolta. Jag vet att vi har ett bra team och det kommer bli många leenden både från våra gäster och personalen. Detta är något som även kommer att gynna andra aktörer i Åhus. Besöksnäringen är en lagsport där vi drar nytta av varandra, har platschefen Johan Trollnäs, tidigare sagt till 24kristianstad.se

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar