Laddar

Nu säljer sambon Janne ”Loffe” Carlssons jättevilla

Janne "Loffe" Carlsson sambo kommer att flytta från Öllsjö. Nu säljs parets jättevilla.

delningar

Den 31 augusti avled den folkkära skådespelaren och musikern Janne ”Loffe” Carlsson 80 år gammal. Han somnade in efter sviterna av levercancer. Under de senaste åren bodde han i Öllsjö utanför Kristianstad. Nu har sambon Gurianne Sandven beslutat sig att sälja huset.

– Jag kommer ju inte kunna bo kvar i det här stora huset. Jag måste redan nu börja kika mig om efter annan plats att bo. Huset är 350 kvadratmeter och vi har tre fastigheter på 6500 kvadratmeter tomt. Vi har simbassäng. När ska jag hinna med det, och jobba heltid och ha en hund som jag är ute och går med? Det finns liksom inte tid att ta hand om det, har hon tidigare sagt till Kvällsposten.

Det är alltså en stor villa som Mäklarringen nu ska hitta en ny ägare till. Boarean på totalt 346 kvadratmeter är fördelad på nio rum. Dessutom tillkommer det en biyta på ytterligare 170 kvadratmeter.

Gården köpte paret år 2002. Den har bland annat en murad spis i bostadshuset, ett poolhus och en stor trädgård. Utgångspriset är på 4 750 000 kronor.

– Det finns ett flertal intressenter. Vi kommer att ha privata visningar både under kommande och nästa helg. Det är ett stort hus, så vi har avsatt extra mycket tid för att kunna gå igenom allt, säger Eva Kraft, på Mäklarringen.

Vem kan en sådan här villa passa till? – Det skulle kunna passa vilken familj som helst. För en egenföretagare hade det varit utmärkt, då får man nytta av Jannes stora studio som är ljudisolerad. Huset ligger lättillgängligt nära motorvägen, men samtidigt avskilt. Man har fin utsikt mot ängarna i väst, säger Eva Kraft.

Hur ser förhoppningarna ut om att kunna sälja villan? – Jag tror att vi kan hitta en spekulant inom den närmaste tiden. Priset är överkomligt. Det är inte så högt räknat per kvadratmeter.

Relaterade artiklar