Laddar

Nu kommer succéföreställningen till Kristianstad

I helgen kommer succéföreställningen till Kristianstad. Så här många biljetter har sålts.

delningar

På lördag kommer föreställningen ”Sune – Kaos i Fredagsmyset” till Kristianstads Arena. För de som minns julkalender Sunes Jul från 1991 kommer det att bli en nostalgitripp, då produktionen nu lyfts upp på scen genom en teatershow.

I rollerna finns bland andra Morgan Alling, som har spelat Sunes pappa i de senaste filmerna om den kända karaktären. Även här kommer att han spela pappa Rudolf, medan mamman (Karin) spelas av en annan välkänd profil. Nämligen Pernilla Wahlgren.

I hela landet har över 50 000 biljetterna sålts till föreställningen, som har spelats under hela vintern runtom i landet. Även i Kristianstad ser det ut att bli en succé.

– Senast jag kollade innan jul var det 1 300 biljetter sålda. Den riktar sig till familjer, men även till den generation som jag är i där man minns julkalendern med Sune. Även filmerna som har gjorts under de senaste åren har blivit en biosuccé, säger Henrik Fröberg, evenemangsansvarig på arenan.

Så här beskrivs föreställningen: ”I ”Sunes Jul” bjuds åskådarna på en underhållande familjeteater där Sune och hans smått tokiga familj intar scenen med buller och bång. Familjen Andersson bestämmer sig för att fira en harmonisk och stillsam jul med få julklappar och intimt familjemys. Planerna som familjen satt upp går dock inte riktigt som planerat”.

Relaterade artiklar