Nu börjar lördagskul i Kulturhuset

Kulturhuset Barbacka. - Foto: Arkiv

Kulturhuset Barbacka laddar upp inför helgerna. Under lördagarna blir det pyssel och föreställningar.

delningar

Från och den 19 januari och framåt sommaren kommer det att bjudas på ett stort antal aktiviteter på Kulturhuset Barabacka varje lördag. Det börjar med skaparverkstad för barn och unga, något som kommer att arrangeras helg klockan 12.00 till 14.00. I Underverkstan får man skapa i olika material helt gratis.

Den 2 februari kommer Kulturhuset att gästas av Teater 23, med familjeföreställning Pudlar och Pommes efter Pija Lindenbaums kritikerrosade bilderbok. Det handlar om hundarna Ullis och Ludde som älskar sin pool och sitt potatisland, men som ger sig ut på äventyr. För barn 5-9 år.

En månad senare, den 2 mars kommer Big Wind att bjuda på dans i föreställningen Kullerbagge. Föreställningen riktar sig till barn i åldern 2-5 år.

Den 6 mars ger Minna Krook Dans en bebisföreställningen under namnet "Ah Hallå Bebis". Det beskrivs som en mysig föreställning för barn mellan 6-18 månader. Det blir dans, glada färger och spännande ljud som barn och vuxna kan uppleva tillsammans.

Säsongens sista föreställning arrangeras den 27 april. Det är Dockteatern Tittut som ger föreställningen Min lillasyster Kanin. Det är en varm och humoristisk föreställning fritt tolkad efter en bok av Ulf Nilsson. För barn 2-6 år.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar