Laddar

Nu börjar butikerna på C4 Shopping att söka personal

Flera av verksamheterna som ska etablera sig på C4 Shopping söker nu efter personal. Hundratals väntas på jobb till hösten.

delningar

Någon gång i slutet av september beräknas den nya gallerian vid C4 Shopping i Kristianstad slå upp portarna, enligt delårsrapporten från Eurocommercial och flera av handlarna. Minst ett 60-tal företag har skrivit kontrakt för lokaler i det cirka 40 000 kvadratmeter stora köpcentrat.

H&M med koncept inom kläder, skönhet och heminredning kommer att stå för en stor del med en 2 600 kvadratmeter stor yta för sin verksamhet. City Gross är den enda butik som hittills har öppnat i området och som har anställt ett 60-tal personer till sin affär.

Nu börjar fler företag med etableringar på C4 Shopping att lägga ut sina jobbannonser i arbetsförmedlingens Platsbank. Apoteket är en av de verksamheter som nu söker fem medarbetare. De behöver bland annat en apotekschef och farmaceutiska rådgivare.

KappAhl söker nu också en modeintresserad butikschef till sin nya etablering i gallerian. Tidigare har de meddelat att de ska behålla butiken i centrum och samtidigt öppna en ny klädbutik på C4.

Matbutiken Lidl söker samtidigt en deltidstjänst till sin butik på handelsområdet. Redan för ett år sedan fick de ut med sin etablering. Nu behöver de en säljare till den nya butiken med kravet på ”avslutad gymnasieutbildning”. I annonsen står det att den tjänsten kan tillsättas redan den 1 juli.

På C4 Shoppings hemsida har det under en lång tid funnits möjlighet att lämna intresseanmälningar till samtliga verksamheter som snart ska startas upp. 24kristianstad.se har sökt de ansvariga för köpcentrat för en kommentar.

Relaterade artiklar