Laddar

Nattklubben laddar inför Halloween

Nu laddar nattklubben inför Halloween. "Vi är de som satsar mest", säger Rasmus Petersson.

delningar

I helgen påbörjas firandet av Halloween och då drar Grand i Kristianstad på stort. Både i kväll och i morgon ordnar de nattklubb med Halloween-tema. Hela stället är nu på väg att förvandlas till ett stort spökhus.

– Vi håller på att utsmycka alla barerna och dansgolven. Vi är troligen den nattklubb i Kristianstad som satsar mest på Halloween. Vi kommer att ha alla tre dansgolven öppna med tre DJ:s, säger Rasmus Petersson, på Grand.

Har du någon uppmaning till gästerna? – Att klä ut sig ska man definitivt göra. Ungefär hälften av gästerna brukar komma utklädda. Kom också i tid, för det brukar vara långa köer.

Hur ser förväntningarna ut inför kvällen? – Jag hoppas på att det kommer mycket folk. Det brukar det göra på Halloween. I kväll kommer vi att köra för de som är 18+, för många är det första gången de går ut på nattklubb. Vi vill göra något för alla, säger Rasmus Petersson.

Här är programmet för Grand nattklubb. Fredag: Nattklubb med 18-årsgräns. Startar klockan 23.00. Lördag: Nattklubb med 23-årsgräns. Startar klockan 23.00.

Relaterade artiklar