Laddar

Modekedjan öppnar i gallerian

Cubus kommer att etablera sig i det nya köpcentrat C4 Shopping i Kristianstad. Det blir deras andra butik i staden. "Vi söker lägen där det rör sig mycket folk", säger områdeschefen.

delningar

Under hösten år 2018 kommer köpcentrat C4 Shopping att stå färdigbyggt. En av de butiker som då ska flytta in är modekedjan Cubus, det avslöjar koncernen nu. De har sedan en tid tillbaka skrivit på avtal för lokalen och börjat ta fram skisser på hur butiken ska utformas.

– Det kommer att bli en full-konceptbutik med dam-, herr-, underklädes- och barnavdelning. Det ska finnas något för alla. Vi har fått en lokal som är bra placerad inne i köpcentrat. Vi ska finnas där det finns mycket folk och vi tror på C4 Shopping, där det finns en stor upptagning inom tio mils radie, säger Niklas Holmqvist, regionchef för Cubus.

Sedan tidigare har Cubus en butik i Galleria Boulevard och den kommer att finnas kvar även efter den nya etableringen. Ekonomiskt sätt har det gått framåt för butiken i centrum, med ökad omsättning sedan starten. Företaget har en vision att expandera och ska öppna på fler orter. Totalt har de nu 330 butiker i fem länder.

– Vi ska finnas både i gallerior och i centrum, i stråk där det rör sig mycket människor. Vi har kläder till hela familjen, med de senaste trenderna till schyssta priser, säger Niklas Holmqvist.

Cubus ägs av ägs av det multinationella bolaget Varner-gruppen, med säte i Norge. Samma koncern äger också flera andra modekedjor som Bik Bok, Dressmann och Carlings. Exakt hur många som kommer att anställas till den nya butiken i Kristianstad är ännu inte bestämt.

Relaterade artiklar