Modebutiken i centrum lägger ner

Entreprenörerna har tagit beslutet att upphöra med butiken. Det innebär att ytterligare en lokal snart står ledig på Västra Storgatan.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Efter att ha drivit modebutiken Esprit i centrum i 18 år har entreprenörerna och systarna Agneta Guillen och Camilla Lindblad beslutat sig för att stänga. I skyltfönstret på Västra Storgatan informerar de nu om att butiken kommer läggas ner och att det nu är total utförsäljning.

– Det går inte att skylla på öppnandet av C4 Shopping. Köpbeteendet har blivit väldigt annorlunda med mycket kampanjer, och marginalerna sjunker för handlarna. Vi ville avsluta på ett snyggt sätt och avveckla. Men det är med sorg i hjärtat, säger Agneta Guillen till Kristianstadsbladet.

Systrarna berättar för tidningen att det var ett svårt beslut att ta. De skulle förra året bestämma sig för att antingen säga upp hyreskontraktet eller att förlänga det tre år. Relationen med hyresvärden är god, men försäljningen har blivit svårare inte minst på grund av konkurrensen med näthandeln.

Butiken kommer att ha öppet december ut. Esprit är ett världsomfattande livsstilsmärke där man i Kristianstad säljer mode inom woman casual, collection, accessoarer och underkläder.

Esprit.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar