Laddar

Missing People planerar ny sökinsats efter Lina

23-åriga Lina har saknats i nästan en månad. Missing People har planer på en ny skallgång efter henne.

delningar

Den 6 juli försvann Lina och sågs senast i Vittskövle, söder om Kristianstad. Då bar hon ljusblå slitna jeans och en t-shirt med vitt mönster. Hon är 23 år gammal, har kortklippt blont hår, är cirka 157 centimeter lång och väger ungefär 50 kilo.

Sedan försvinnandet har Missing People genomfört sex stycken skallgångar i Kristianstadstrakten men Lina har inte hittats. Den 23 juli var den senaste skallgången och Missing People lär göra en ny kraftsamling inom den närmsta tiden.

– Det ligger i planeringsstadiet fortfarande att göra nya insatser. Vi fick inte tag i henne senast men fick söka igenom fler områden, säger Robert Folkstrand, operativ chef på Missing People.

När kan nästa skallgång bli?

– Jag går inte in på någonting. Det kommer att komma men ännu är inget bestämt. Vi fortsätter ju att söka enligt våra rutiner.

I sökandet har hundar använts och många Kristianstadsbor har deltagit. Den 23 juli var 51 personer med och letade, trots dåligt väder. Då hade Robert Folkstrand sagt att man fått lite ledtrådar att följa upp.

– Det är inget jag går in på eller vilka sökområden vi kan vara i. Informationen finns på Facebooksidan i efterlysningen, säger Robert Folkstrand.

Relaterade artiklar