Laddar

Missing People ordnar akut skallgång i Kristianstad

Den 23-åriga Lina försvann under torsdagen. Under fredagskvällen hålls en akut skallgång i Kristianstad av Missing People.

delningar

Vid 21-tiden under fredagen gick Missing People ut med att det blir en akut skallgång i Kristianstad för att hitta den 23-åriga Lina som senast sågs i Vittskövle.

Hon har saknats sedan i torsdags och skallgången börjar klockan 23.00 vid Ica Kvantum i Kristianstad på Stridsvagnsvägen.

Missing People skriver följande på Facebook:

Lina har kortklippt blont hår. Hon är ca 157 cm lång och väger cirka 50 kg.  Hon var vid försvinnandet klädd i ljusblå slitna jeans, t-shirt med vitt mönster, hon bär eventuellt en svart väska.

OBS: 18 års åldersgräns. Medtag alltid giltig legitimation till sökinsatsen.Ni som är vana att leda patruller ser vi gärna 30 minuter innan samlingstiden. Det behövs ingen föranmälan. All information fås på plats. 

TIPS: Tänk på att ha bra kläder och skor. Gärna lager på lager för att hålla värmen vid kyla.Ta med ombyte så du kan ta på dig torra kläder om det behövs. Ta med matsäck, frukt, choklad, kex eller liknande för att kunna äta något under skallgången.Viktigt att hålla energiförrådet på topp under tiden ni söker. Kom ihåg vatten och något varmt att dricka!Försök också ha din mobil laddad och ta gärna med ett extra batteri eller powerbank om du har.

KONTAKT: 0702-99 31 59

Relaterade artiklar