McDonalds i Kristianstad startar hemleverans

McDonalds börjar med hemkörning. - Foto: Arkiv

Hamburgerkedjan kommer att leverera mat hem till dörren. Nu inleder de sitt nya koncept i Kristianstad.

3 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

I somras införde McDonalds ett nytt koncept med hemkörning i Stockholm. Nu kommer samma koncept till Kristianstad under namnet McDelivery.

Tjänsten har enligt restaurangkedjan blivit en succé. Lokalt blir det möjligt i ett samarbete mellan McDonald’s och Hungrig.se. Från och med tisdagen den 22 januari kan Kristianstadsborna beställa snabbmaten hem.

– För oss är det en självklarhet att det ska vara enkelt att njuta av vår mat. Därför känns det extra kul att nu kunna leverera våra menyer till invånarna i Kristianstad, till platsen de befinner sig, så att de kan få mer tid till annat. Det kan vara hemma i tv-soffan, på jobbet, till vårens picknick i Tivoliparken eller där det passar bäst, säger Patrik Hjelte, franchisetagare i Kristianstad.

Maten ska man kunna köpa genom att ladda ner en app från Hungrig.se. Där kan kunder se menyn, göra en beställning och följa leveransen i mobiltelefonen. Konceptet finns sedan tidigare i Skåne – i Malmö, Lund och Helsingborg.

– Vi har märkt en efterfrågan av leverans från våra gäster och att det nu blir verklighet hoppas vi Kristianstadborna tycker är lika roligt som vi, säger Patrik Hjelte.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar