Laddar

McDonalds i Kristianstad startar hemleverans

McDonalds börjar med hemkörning. - Foto: Arkiv

Hamburgerkedjan kommer att leverera mat hem till dörren. Nu inleder de sitt nya koncept i Kristianstad.

3 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

I somras införde McDonalds ett nytt koncept med hemkörning i Stockholm. Nu kommer samma koncept till Kristianstad under namnet McDelivery.

Tjänsten har enligt restaurangkedjan blivit en succé. Lokalt blir det möjligt i ett samarbete mellan McDonald’s och Hungrig.se. Från och med tisdagen den 22 januari kan Kristianstadsborna beställa snabbmaten hem.

– För oss är det en självklarhet att det ska vara enkelt att njuta av vår mat. Därför känns det extra kul att nu kunna leverera våra menyer till invånarna i Kristianstad, till platsen de befinner sig, så att de kan få mer tid till annat. Det kan vara hemma i tv-soffan, på jobbet, till vårens picknick i Tivoliparken eller där det passar bäst, säger Patrik Hjelte, franchisetagare i Kristianstad.

Maten ska man kunna köpa genom att ladda ner en app från Hungrig.se. Där kan kunder se menyn, göra en beställning och följa leveransen i mobiltelefonen. Konceptet finns sedan tidigare i Skåne – i Malmö, Lund och Helsingborg.

– Vi har märkt en efterfrågan av leverans från våra gäster och att det nu blir verklighet hoppas vi Kristianstadborna tycker är lika roligt som vi, säger Patrik Hjelte.

Relaterade artiklar