Laddar

Margaret favorittippad – men kan välja bort sina orange kläder

Det polska stjärnskottet Margaret är tippad som en av favoriterna. Här är hennes ord inför tävlingen.

delningar

Małgorzata Jamroży, mer känd under artistnamnet Margaret, är en av favoriterna att gå vidare till finalen efter Andra Chansen i kväll. I alla fall om man får tro på oddsen från Unibet.

Hon sjunger då låten In My Cabana. Under veckan har hon repat på scenen och genomfört ett första genrep inför publik.

– Det känns mycket bra, efter att ha uppträtt i Göteborg. Nu är jag mer självsäker med mitt framträdande. Vi har dock ännu inte bestämt vilken outfit jag ska ha. Den röda klänningen är lite för kort. Jag gillar den orange klädseln, men du vet ”en tjej går inte till party med samma outfit två gånger”, säger Margaret till 24kristianstad.se

 

 

Margaret i Kristianstad Arena. Foto: Robert Rosén.

 

Vad tycker du om arenan? – Jag gillar den, eftersom att vi får en närhet till publiken. Backstage är det också väldigt fint.

Det är nu hennes första besök i Kristianstad. Några längre vändor utan arenan och hotellet har det dock inte blivit. Efter en kort semester kom hon hem till den svenska kylan och drabbades av en förkylning.

Det gjorde att hon fick skippa både VIP-festen i rådhuset och Välkomsfesten på Stora Torg. Istället låg hon nedbäddad på hotellrummet.

– Vi kom ganska nyligen hit och har bara ätit på Steakhouse än så länge, det var jättegott. Jag har inte varit så mycket på stan, jag är lite förkyld och kan inte gå utomhus längre sträckor, sade Margaret under torsdagen.

Du kommer att möta Moncho med Cuba Libre. Hur ser du på chanserna att ta dig till final? – Jag tror att chansen är 50/50. Jag har en solig sång och fokuserar på mitt framträdande. Sen får vi se hur röstningen kommer att gå.

Relaterade artiklar