Laddar

Målkungen om ryktet: ”Ingen aning var de fått det ifrån”

Uppgifter har gjort gällande att kontraktet är påskrivet. ”Jag har ingen aning var de fått det ifrån”, säger Stig-Tore Moen Nilsen.

delningar

Mot Hammarby gjorde Stig-Tore Moen Nilsen, 23, som i de tidigare matcherna 2018. Han öste in mål. Norrmannen stannade till slut på nio mål framåt – och hade bud på betydligt mer. Efteråt prisades han också som matchens lirare.

– Det är offensivt försvar som gör att man kommer till mer chanser. Man rör sig mer och hittar mycket mer luckor. Man kommer till bra chanser från sex-sju meter, så det är lättare för oss, säger Stig-Tore Moen Nilsen om dagens målskörd.

Du har inlett 2018 väldigt målglatt, får man säg. Hur känner du att det har funkat? – Jag har tränat på bra och är glad över att få mycket speltid, så det är bara att göra det bästa utav det.

Det är inte bara målen som gör att 23-åringen är i ropet just nu. Kontraktet är på utgående och än så länge har det inte kommit något besked kring om han stannar i IFK Kristianstad eller inte.

Den här framtiden som det hela tiden pratas om. Vad är ställningen där? – Ingen kommentar på det, säger Moen Nilsen med ett skratt.

Norsk media skrev att det (kontraktet) redan var påskrivet. – Jag vet inte var de har fått det ifrån. Jag har inte snackat med någon norsk tidning. Så jag har ingen aning var de fått det ifrån.

När kan man vänta sig ett besked kring framtiden då? – Det får du ta med sportchefen.

Men du har bestämt dig hur det blir? – Ja, svarar norrmannen medan han tittar ner i golvet och flinar.

Relaterade artiklar