Laddar

LISTA/BILDER: Här är vinnare på näringslivsgalan Guldjubel

På onsdagen gick företagseventet Guldjubel av galan. Och visst blev det mycket jubel under kvällen, både från vinnare och från de nominerade.

delningar

Närmare 200 personer deltog under Guldjubel som arrangerades i Kristianstad teater. Många passade på att mingla bland entreprenörerna och det hela kantades med fina priser till framstående företagare. – Det är viktigt att ha en sådan här gala där man uppmärksammar näringslivet i Kristianstad. Det ligger ett hårt arbete bakom, säger Henrik Olsson på Axelsson Conditori, nominerad till årets kafé.

 

Alla vinnarna på Guldjubel

Kvällens stora vinnare blev Conditori Duvander som tog hem priser i två kategorier. Både för årets kafé och marknadsföringspriset Guldäpplet. – Det visar att vi är på rätt väg, säger Jens Duvander.

Det tyngsta priset gick till ett superföretag, som på bara tio år har vuxit från cirka fem till 80 anställda. Nämligen Spolarna. De fick stora applåder från galans alla gäster.

 

Spolarna blev Årets företagare

Här är hela listan på kvällens pristagare. Se även alla bilderna från kvällen längst upp i artikeln:

Årets UF-företag: Sigrids UF som som drivs av Sigrid Jonasdotter. Hon har skrivit en bok om träning, hälsa och kost. Tidigare i år vann hon pris som årets UF-företag i Skåne.

Årets innovation: Marmor och Granit AB samt CRC Nordic. Bolagen har arbetat tillsammans i projekt.

Årets butik: ICA Maxi, där Fredrik Rosengren är butikschef.

Årets Kafé: Conditori Duvander.

Årets Nyföretagare: Jenny Hedlund på Lillö Djurklinik.

Guldpennan: Michaela Lindh och Therese Lundin. Priset delas ut av Högskolan Kristianstad. Dessa studenter har skrivit en uppsats om så kallade ”visselblåsare” (personer som gör avslöjande i organisationer).

 

Conditori Duvander vann Guldäpplet

Guldäpplet: Conditori Duvander. De fick priset för sina filmer där de visar god humor och engagemang.

Årets Företag: Spolarna. Ett företag med 80 anställda och affärsområde i hela södra Sverige. De har tidigare utsetts till gasellföretag och superföretag, för att de vuxit snabbt och med bra lönsamhet.

Mer om galan och företagen kommer senare…

 

Emma Essinger bjöd på musik.

Relaterade artiklar