LISTA: Så kan du roa dig i mellandagarna

Grand Nattklubb är en av platserna som laddat för stor fest på juldagen. - Foto: Lars Svensson

Återvändarfester, jullovsaktiviteter och en traditionell samlarmarknad. Det är några av de evenemang som tar plats under de kommande dagarna.

delningar

Mellandagarna behöver inte bara innebära släktträffar och mellandagsrea. Runtom i kommunen genomförs nämligen en rad med evenemang, både för ung och gammal. Här kan du läsa om vad som sker på jullovet. För de lite äldre kommer nedanför en lista med tips.

25 december: Nattklubbarna har laddat upp för årets största fest, där de sedan veckor tillbaka har sålt förköpsbiljetter. Teaterbaren har öppet 22.00 till 03.00. På Grand Nattklubb har de öppet samma tider. Där öppnar de alla tre dansgolv, Vinterträdgården, Cardell och hela Grands Bar & Matsal. På Bånken är det också öppet 22.00 till 03.00 där DJ Joakim N står för musiken.

25 december: På Biljardkompaniet klockan 20.00 blir det konsert med Tusen ögon och Vanilla Waves på scen. Det lovas "en ordentlig dos av livemusik så du överlever hela julen".

26 december: IFK Kristianstad möter Lugi (handboll) på hemmaplan i Kristianstad Arena. Matchen startar klockan 16.00. I skrivande stund har IFK topplaceringen i ligan medan Lugi ligger på plats nummer sju.

27 december: Åhus fritidsgård ordnar bubbleball i parken för barn och ungdomar. Det sker i Nya Åhusparken klockan 14.00 till 19.00. Deltagarna måste vara över 150 centimeter långa.

28 december: På puben Kongen (Tivoligatan) har Rockkvällen öppet från klockan 21.00. DJ The Three Amigos står för musiken. En trappa upp, klockan 23.00, kommer Motörhead att hyllas genom "Moröthead Coverbandet".

29 december: På Naturum blir det en aktiviteter för hela familjen: Fiskmatning samt fisk- och småkrypsprat under namnet "Från husmask till sarv". Det startar klockan 15.00. Arrangeras även på söndagen.

30 december: Antik- och samlarmarknad i Linderöd från klockan 09.00 till 15.00. Där säljs allt från glas, porslin, gjutjärn och böcker till smycken, textil och leksaker. Det finns även servering. Arrangörer är Linderöds Folkdanslag och Linderöds Idrottsförening.

31 december: På själva nyårsafton finns chansen att testa 2019 års Åhus TrailRun-bana. Samlingen sker klockan 09.30 vid Furuboda Folkhögskola i Yngsjö och det är gratis. Man kan både gå och promenera. Arrangör är Pan-Kristianstad.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar